Ako u nás prebieha vstupné vyšetrenie?

Vytvorené 31.07.2024

Vstupné vyšetrenie absolvuje pacient/ka pri prvej návšteve našej zubnej kliniky. Ako prebieha a na čo sa pripraviť? 

Vstupné vyšetrenie - postup

1. Pacient/ka vyplní dotazník, na základe ktorého založíme kartu.Ako prebieha vstupné vyšetrenie v Primadente?

2. Následne lekár/ka vykoná komplexnú stomatologickú prehliadku vrátane fotodokumentácie chrupu, OPG snímky (2D panoramatický röntgen) a bitewing snímky 2x (detailný röntgen zameraný na kontaktné plochy bočných zubov).

3. Po skončení prehliadky nasleduje konzultácia, kde je pacient/ka informovaný/á o výsledkoch prehliadky a zistenom stave chrupu. Získa tak komplexné informácie o stave chrupu a možnostiach ďalšieho postupu vrátene možnosti vyjadriť svoje želania a klásť otázky.

4. Na základe konzultácie lekár vypracuje liečebný plán a zosumarizujeme aktuálne problémy v ústnej dutine, ktoré treba riešiť.

5. Oznámime pacientovi odhadovaný rozsah, potrebný počet návštev v ambulancii, odhadovanú cenu jednotlivých zákrokov a približné celkové náklady na liečbu. Tento plán je nezáväzný. Pacient sa rozhodne, či chce podľa neho postupovať.

6. Na základe rozhodnutia pacienta stanovíme termín ďalšej návštevy s návrhom potrebného ošetrenia.

Dospelí pacienti a deti 

Ako prebieha ošetrenie detského pacienta? Sme súkromná zubná klinika a ošetrujeme dospelých pacientov aj deti. Podmienkou ošetrenia nových detských pacientov u nás je, že sú v našej starostlivosti obaja rodičia. Aby sme sa o detského pacienta vedeli kvalitne postarať, potrebujeme aktívnu spoluprácu rodiča. Detský pacient aj detský chrup vyžadujú iný prístup ako u dospelej osoby. 

Koľko stojí vstupné vyšetrenie?

Vstupné vyšetrenie je základné zhodnotenie stavu chrupu, pri ktorom sa nezáväzne dozviete všetko o svojom chrupe a spôsobe jeho nápravy do želaného stavu. Cena vstupného vyšetrenia sa pohybuje od 30 eur, k čomu, ak sú potrebné, môžu pribudnúť položky ako RTG snímky, OPG snímka alebo niekedy CBCT snímky. Potreby každého pacienta sú individuálne. 

Prečo sa rozhodnúť pre komplexné riešenie svojho chrupu u nás?

Diagnostika – Na zubnej klinike v Čadci máme k dispozícii intraorálny RTG, panoramatický RTG, 3D CT RTG na zachytenie trojrozmerného obrazu. Taktiež intraorálny skener, ktorým zachytíme stav chrupu a mäkkých tkanív namiesto odtlačkov.

Operačný mikroskop - Ošetrenie a zákroky vykonávame cez lupové okuliare alebo cez operačný mikroskop s niekoľkonásobným zväčšením, vďaka ktorému vidíme aj to, čo voľným okom bez mikroskopu možno prehliadnuť. Týmto spôsobom vykonávame zákroky s oveľa väčšou presnosťou.

Bojujeme za záchranu zubov - Ak je to len trochu možné, prioritné je pre nás zub zachrániť. I keď existujú kvalitné zubné náhrady, vlastný, živý a funkčný zub je najlepšie riešenie.Vstupné vyšetrenie - Na čo sa u nás pripraviť?

Bezbolestne - Bez anestézie nevykonávame extrakcie ani plombovanie zubov. Je v našom záujme vykonať samotnú extrakciu tak, aby bolo ošetrenie bezbolestné.

Presvedčte sa, že aj návšteva zubára môže byť príjemná. Objednať sa u nás môžete telefonicky alebo cez internet prostredníctvom internetového objednávania. Tešíme sa na Vás. 

Kontakty:

041 / 433 34 66 Obedná prestávka 12:00-13:00  
 
internetová rezervacia, email: info@primadent.sk, adresa: Moyzesova 1420, Čadca
Prieskum spokojnosti pacientov

Vážení pacienti,
záleží nám na vašej spokojnosti. Snažíme sa priebežne skvalitňovať služby komplexnej stomatologickej starostlivosti, ktoré Vám poskytujeme. Z tohto dôvodu Vás prosíme o vyplnenie krátkeho dotazníka zameraného na zistenie Vašej spokojnosti. Zdôrazňujeme, že odpovede budú spracované anonymne a poslúžia výlučne pre potreby realizovaného prieskumu. Sľubujeme, že Vašim námetom budeme pripisovať vysoký význam a zistené nedostatky sa budeme snažiť odstrániť.
Ďakujeme.

Elektronický dotazník
Naša filozofia a kľúčové hodnoty:
  • prácu vykonávame s ohľadom na požiadavky a očakávania našich pacientov, aby od nás odchádzali spokojní,
  • snažíme sa aplikovať do praxe súčasné svetové trendy v stomatológií,
  • našich zamestnancov sústavne vzdelávame, aby vedeli správne diagnostikovať a liečiť stomatologické problémy pacientov,
  • snažíme sa vykonávať svoju prácu citlivo, trpezlivo, precízne a bezbolestne, aby pacienti postupne prekonali strach zo zubára,
  • naším hlavným zámerom je, aby nami vykonaná práca mala dlhodobú trvácnosť, vyzerala esteticky a najmä bola funkčná,
  • usilujeme sa o to, aby pacienti, ktorí nás pravidelne navštevujú, vedeli, aký význam má prevencia, a správna ústna hygiena,
  • najlepšou reklamou je pre nás pacient, ktorý je s prácou spokojný a je ochotný nás odporučiť svojim priateľom a známym.
Ordinačné hodiny
Po 8:00 - 18:00
Ut 8:00 - 15:00
St 8:00 - 18:00
Št 8:00 - 15:00
Pi 8:00 - 13:00
DummyText
Možnosť dohodnúť sa aj na individuálnom termíne ošetrenia.
Kontakty
041 / 433 34 66
info@primadent.sk
Moyzesova 1420, Čadca
Kde nás nájdete
© Copyright Primadent s.r.o.

Primadent s.r.o.