Oslava Primadentu v Ríme

Vytvorené 12.10.2023

Tento rok oslavujeme 30 rokov od založenia firmy Primadent. Všetky cesty vedú do Ríma, preto aj tá naša spoločná cesta smerovala na toto nádherné miesto. 

Večné mesto sme si nevybrali náhodou. Rimania sú na svoje mesto hrdí. My sme hrdí na náš kolektív, ktorý sme si rokmi vytvorili. Sme súdržní a stretávanie sa aj mimo práce je pre nás radosťou. Bez dobrého a spoľahlivého kolektívu nemôže žiadna firma dlhodobo fungovať a prosperovať. Veľmi dobre si to uvedomujeme. Vedenie sa rozhodlo sa nám odvďačiť za krásne roky prežité spolu tým najkrajším spôsobom. 

Tento výlet bol odmenou a poďakovaním nášmu kolektívu za našu dlhoročnú prácu a prínos. Ďakujeme našim zamestnancom a zamestnankyniam, že v našom kolektíve sa ľudia nezvyknú striedať, tak ako to mnohokrát vidíme inde. Snažíme sa pracovať nielen na odbornosti a profesionálne odvedenej práci. Rovnako dôležitý je pre nás tím ľudí, ktorí spolu dobre vychádzajú, cítia sa v práci dobre a aj náročnejšie situácie sa nám tak vďaka tomu darí zvládať s úsmevom.

Oslavujeme 30 rokov vďaka našim pacientom a pacientkám, ale aj našim zamestnancom a zamestnankyniam. Bez nich by táto cesta nebola možná. Po dlhých rokoch môžeme povedať, že si veľmi vážime, aký výnimočný kolektív a príjemnú atmosféru pri práci sa nám spoločne podarilo vytvoriť. Dobré vzťahy na pracovisku sa rodia vďaka skvelým ľuďom. To, že spolu pravidelne trávime čas aj mimo pracovných dní, je dôkazom dobrej atmosféry medzi nami. Od lekárov, zdravotných sestier, recepčných, manažmentu, až po členov tímu na ďalších pozíciách, sa u nás podaril zázrak a rozumieme si aj ľudsky.

Tešíme sa na ďalšie výročia a spoločné akcie a výlety v dobrej spoločnosti. Našu cestu sme vydláždili krásnymi zážitkami a pamiatkami, ktoré výborne symbolizujú aj naše hodnoty. Úcta, rešpekt, pochopenie a fakt, že všetko ide lepšie s úsmevom. Ďakujeme ale hlavne aj Vám, našim pacientom, za to, že ste s nami už tri desaťročia. Sme tu pre Vás.

Potešte sa s nami spoločnými fotografiami nášho príma zájazdu. :)

 

 

Ivka s milou pani

 

Pri príležitosti tohtoročného 30. výročia Primadentu sme si darovali nezabudnuteľný výlet plný zážitkov. A ako spomienka na atmosféru a zážitky  vznikla aj pekná báseň a poďakovanie.

 Fragmenty básne dentálnej hygieničky Evky :)

Poďakovanie Rím

Ďalšie zaujímavosti:    

Čo robiť pred a po zavedení implantátu?

Ako sa správne starať o zuby?

Zubné implantáty

Neviditeľný vyrovnávač zubov

Terapia obohatenou krvnou plazmou - zlepšenie hojenia aj po stomatologických zákrokoch

Iniciatíva Daruj úsmev - naša premena pacientky Danky 

Aj pacientovi s paradentózou (parodontitídou) je možné chýbajúci zub nahradiť implantátom

Prieskum spokojnosti pacientov

Vážení pacienti,
záleží nám na vašej spokojnosti. Snažíme sa priebežne skvalitňovať služby komplexnej stomatologickej starostlivosti, ktoré Vám poskytujeme. Z tohto dôvodu Vás prosíme o vyplnenie krátkeho dotazníka zameraného na zistenie Vašej spokojnosti. Zdôrazňujeme, že odpovede budú spracované anonymne a poslúžia výlučne pre potreby realizovaného prieskumu. Sľubujeme, že Vašim námetom budeme pripisovať vysoký význam a zistené nedostatky sa budeme snažiť odstrániť.
Ďakujeme.

Elektronický dotazník
Naša filozofia a kľúčové hodnoty:
  • prácu vykonávame s ohľadom na požiadavky a očakávania našich pacientov, aby od nás odchádzali spokojní,
  • snažíme sa aplikovať do praxe súčasné svetové trendy v stomatológií,
  • našich zamestnancov sústavne vzdelávame, aby vedeli správne diagnostikovať a liečiť stomatologické problémy pacientov,
  • snažíme sa vykonávať svoju prácu citlivo, trpezlivo, precízne a bezbolestne, aby pacienti postupne prekonali strach zo zubára,
  • naším hlavným zámerom je, aby nami vykonaná práca mala dlhodobú trvácnosť, vyzerala esteticky a najmä bola funkčná,
  • usilujeme sa o to, aby pacienti, ktorí nás pravidelne navštevujú, vedeli, aký význam má prevencia, a správna ústna hygiena,
  • najlepšou reklamou je pre nás pacient, ktorý je s prácou spokojný a je ochotný nás odporučiť svojim priateľom a známym.
Ordinačné hodiny
Po 8:00 - 18:00
Ut 8:00 - 15:00
St 8:00 - 18:00
Št 8:00 - 15:00
Pi 8:00 - 13:00
DummyText
Možnosť dohodnúť sa aj na individuálnom termíne ošetrenia.
Kontakty
041 / 433 34 66
info@primadent.sk
Moyzesova 1420, Čadca
Kde nás nájdete
© Copyright Primadent s.r.o.

Primadent s.r.o.