Nové parkovanie v Čadci - Ako zaparkovať pri zubnej klinike Primadent?

Vytvorené 05.05.2023

🅿️ Od 1.5.2023 platia nové centrálne parkovacie zóny v meste Čadca. Naša klinika sa nachádza v zóne CA1 označenej na mape oranžovou farbou. Priamo pred našou klinikou na Moyzesovej ulici máte k dispozícii verejné parkovanie. Parkovacie miesta sú označené dopravným značením. Pokiaľ sa Vám nepodarí nájsť voľné parkovacie miesto na Moyzesovej ulici, môžete zaparkovať aj v zóne CA2, ktorá je na mape označená modrou farbou. 
Parkovanie Čadca Primadent

Ako zaplatiť za parkovné?  

Parkovné uhradíte jednoducho cez sms alebo cez aplikáciu ParkDots. Poplatok cez aplikáciu uhradíte zosnímaním QR kódu.  
 
Pozor: Platba za návštevnícke parkovanie (hodinová sadzba a jej násobky) sa realizuje len elektronickou formou – prostredníctvom SMS alebo aplikácie parkdots. Výhodnejšie (nižší poplatok) je platiť za parkovanie prostredníctvom aplikácie parkdots

Parkovanie na Moyzesovej ulici

Na obrázku vidíte usmerňovaciu tabuľu k parkovaniu v zóne CA1, v ktorej sa nachádza naša zubná klinika. Umiestnená je na začiatku Moyzesovej ulice niekoľko metrov od kliniky. 

Parkovanie Primadent

Postup ako uhradiť parkovné cez SMS 

Parkovné môžete uhradiť zaslaním SMS na predpísané číslo 2200 v tvare : CA1 medzera evidenčné číslo vozidla medzera počet hodín parkovania. Napr. SMS v tvare "CA1 CA123XY 2" uhrádza parkovné v centrálnej mestskej parkovacej zóne v Čadci pre vozidlo s poznávacou značkou CA123XY na 2 hodiny.

Vysvetlenie:

CA1 (prípadne uvedenie inej zóny CA2 alebo CA3) je parameter (kód) miesta v centrálnej mestskej parkovacej zóne v Čadci

Namiesto CA123XY uveďte, prosím, evidenčné číslo Vášho vozidla.

Posledná časť v texte SMS je číslo, na koľko hodín si chcete uhradiť parkovné – v našom prípade na 2 hodiny, ak na 1 hodinu, napíšete za medzerou číslo 1 alebo číslo nenapíšete. V prípade že parameter času nebude na konci SMS uvedený, automaticky je zaplatené parkovné na 1 hodinu.

Do 30 sekúnd od odoslania bude doručená potvrdzujúca SMS s uvedenými informáciami o uhradenom parkovanom. Bez potvrdzujúcej SMS parkovné nebolo uhradené. Predĺženie parkovacieho času o ďalšiu hodinu je možné opätovným odoslaním SMS. Desať minút pred uplynutím platnosti parkovného bude zaslaná upozorňujúca SMS, ktorá upozorní o blížiacom sa konci platnosti zaplateného parkovného. Daňový doklad sa bude dať získať na web stránke www.parkovaniecadca.sk.

Mimo prevádzkovej doby spoplatnenia je na týchto parkovacích miestach parkovanie bezplatné.

Postup ako uhradiť parkovné cez mobilnú aplikáciu ParkDots

Mobilnú aplikáciu ParkDots si môžete stiahnuť v obchodoch Google Play pre Android alebo App Store pre Apple iOS.

Zaplatenie parkovného prostredníctvom zakúpenia virtuálneho parkovacieho lístka v mobilnej parkovacej aplikácii ParkDots je potrebné vykonať hneď po zaparkovaní vozidla.

V aplikácií ParkDots vodič zvolí zónu v meste, v ktorej parkuje a klikne na tlačidlo „Kúpiť lístok“. Následne je potrebné zvoliť plánovanú dĺžku parkovania (napr. 1 hod), zadať evidenčné číslo vozidla (napr. CA123XY) a potvrdiť tlačidlom „Zaplať“. Po vyplnení údajov z platobnej karty, potvrdení platby a jej spracovaní, má vodič zakúpený virtuálny parkovací lístok.

Registrácia vodiča v aplikácii ParkDots nie je nevyhnutná, ale vodičovi umožňuje uložiť evidenčné číslo vozidla ako aj platobnú kartu pre budúce nákupy virtuálneho parkovného lístka.

Predĺženie parkovacieho času o ďalšiu hodinu je možné priamo v aplikácii v sekcii „Parkovacie lístky“.  Pred uplynutím platnosti parkovného bude zaslaná notifikácia, ktorá upozorní o blížiacom sa konci platnosti zaplateného parkovného. Daňový doklad možno získať priamo v aplikácií ParkDots v sekcii „Parkovacie lístky“.

Základná tarifa je hodinová, je teda možné uhradiť len celú hodinu státia alebo jej násobky.

V dobe mimo prevádzkovej doby spoplatnenia je  na týchto parkovacích miestach parkovanie bezplatné.

Interaktívna mapa s parkovacími zónami

V dolnej časti článku Vám prikladáme aj link interkatívnej mapy mesta Čadca. Kliknutím môžete rozkliknúť jednu z 3 parkovacích zón v meste Čadca. Automaticky sa Vám zobrazia k parkovacej zóne ďalšie informácie vrátane informácií o SMS a cenách parkovného.

Cieľom novej parkovacej politiky je zlepšiť dostupnosť parkovacích miest. Veríme, že po vzore iných miest sa nový systém osvedčí a tento krok zlepší parkovanie v okolí kliniky aj pre našich pacientov. 

Prieskum spokojnosti pacientov

Vážení pacienti,
záleží nám na vašej spokojnosti. Snažíme sa priebežne skvalitňovať služby komplexnej stomatologickej starostlivosti, ktoré Vám poskytujeme. Z tohto dôvodu Vás prosíme o vyplnenie krátkeho dotazníka zameraného na zistenie Vašej spokojnosti. Zdôrazňujeme, že odpovede budú spracované anonymne a poslúžia výlučne pre potreby realizovaného prieskumu. Sľubujeme, že Vašim námetom budeme pripisovať vysoký význam a zistené nedostatky sa budeme snažiť odstrániť.
Ďakujeme.

Elektronický dotazník
Naša filozofia a kľúčové hodnoty:
  • prácu vykonávame s ohľadom na požiadavky a očakávania našich pacientov, aby od nás odchádzali spokojní,
  • snažíme sa aplikovať do praxe súčasné svetové trendy v stomatológií,
  • našich zamestnancov sústavne vzdelávame, aby vedeli správne diagnostikovať a liečiť stomatologické problémy pacientov,
  • snažíme sa vykonávať svoju prácu citlivo, trpezlivo, precízne a bezbolestne, aby pacienti postupne prekonali strach zo zubára,
  • naším hlavným zámerom je, aby nami vykonaná práca mala dlhodobú trvácnosť, vyzerala esteticky a najmä bola funkčná,
  • usilujeme sa o to, aby pacienti, ktorí nás pravidelne navštevujú, vedeli, aký význam má prevencia, a správna ústna hygiena,
  • najlepšou reklamou je pre nás pacient, ktorý je s prácou spokojný a je ochotný nás odporučiť svojim priateľom a známym.
Ordinačné hodiny
Po 8:00 - 18:00
Ut 8:00 - 15:00
St 8:00 - 18:00
Št 8:00 - 15:00
Pi 8:00 - 13:00
DummyText
Možnosť dohodnúť sa aj na individuálnom termíne ošetrenia.
Kontakty
041 / 433 34 66
info@primadent.sk
Moyzesova 1420, Čadca
Kde nás nájdete
© Copyright Primadent s.r.o.

Primadent s.r.o.