Vstupná konzultácia a vyšetrenie k priehľadným vyrovnávačom už za 50 €

Vytvorené 07.11.2023

Oslávte s nami koniec roka splnením si sna o rovných zuboch. Objednajte si u nás termín dentálnej hygieny a ako bonus získate vstupnú konzultáciu a vyšetrenie k priehľadným vyrovnávačom za akciovú cenu 50 €! 

 

Zubný lekár nastaví plán liečby na mieru

Priehľadné vyrovnávače pomáhajú náprave nesprávneho zhryzu a polohy zubov podľa špecifických potrieb pacienta, pričom pacient nepodstupuje pri liečbe nepohodlie a estetické obmedzenia spojené s klasickými kovovými zubnými strojčekmi. Liečba spočíva v nosení série priesvitných snímateľných vyrovnávačov (dláh), ktoré krok za krokom narovnávajú zuby. Pre dobré výsledky vyrovnávania zubov je potrebná súčinnosť pacienta pri liečbe. Je tiež dôležité, aby pacient/ka dodržiaval/a stanovený plán liečby a výsledky potom na seba nenechajú dlho čakať.

Priehľadný snímateľný vyrovnávač:

  • neviditeľný a pohodlný
  • žiadne zmeny v stravovaní 
  • príležitostne vyberateľný -vyberá sa iba pri jedení
  • nie je prekážkou v čistení vlastných zubov narozdiel od nalepených fixných aparátov 
  • dostupná cena
  • pacient/ka už na začiatku liečby vidí vizualizáciu výsledku
  • vstupné vyšetrenie nie je záväzným krokom a je na Vás, či bude mať informačný charakter alebo sa rozhodnete pre začiatok liečby a vytvorenie odtlačkov

Ako pacient/tka vidíte výsledok liečby na vizualizáciách už pred začiatkom liečby. Návrh ceny následne záleží od počtu snímateľných vyrovnávačov a rozsahu liečby. 

Vyrovnávanie a bielenie 2 v 1

Takzvaný „neviditeľný strojček" ponúka možnosť spojenia liečby s bielením zubov. Liečba dokáže upraviť takmer všetky druhy nepravidelnosti dospelým aj mladistvým. 

Aký je postup liečby? Čo je predmetom akcie?

1. Vstupná konzultácia a vyšetrenie (teraz v akcii) 

Pred začatím liečby je potrebné absolvovať konzultáciu s lekárom vrátane komplexného vstupného vyšetrenia (zahŕňa RTG snímok + bitewingy). Lekár odpovie na všetky otázky a v prípade, ak je pacient/tka sanovaný, bez kazov a s dobrou hygienou, vyhotovia sa fotografie aktuálneho stavu. Následne sa urobí digitálny scan (odtlačok), na základe ktorého sa v priebehu 2 týždňov vytvorí vizualizácia liečby (ukážka možnej zmeny na jeho chrupe). Pacient/tka tak vidí výsledok ešte pred začatím liečby. Súčasne pacientovi stanovíme predpokladané náklady na liečbu v jeho konkrétnom prípade a časovú dĺžku liečby.     

2. Nasadenie a dlahy

Následne odosielame pacientovi/pacientke vizualizáciu na email, ak ju schváli, tak pristupujeme k výrobe dláh. Pacientovi/pacientke priehľadný vyrovnávač nasadíme a odovzdáme potrebné dlahy. Jednotlivé dlahy sa menia podľa pokynov lekára a plánu liečby (najčastejšie v intervale cca  14 dní).

3. Pravidelné kontroly

V priebehu liečby pacient/ka absolvuje pravidelné kontroly najčastejšie v intervaloch 8 až 12 týždňov.

4. Udržiavacia fáza a nový úsmev

Po skončení liečby nasleduje udržiavacia fáza, v ktorej sa po skončení liečby a vyrovnaní zubov nosí naďalej dlaha slúžiaca na udržanie dosiahnutého stavu. Táto fáza trvá minimálne toľko, koľko trvá samotné vyrovnávanie. Pri celom postupe liečby je dôležitá súčinnosť pacienta/pacientky. Pri dodržaní stanovených postupov a spolupráci pacienta/pacientky vidieť v tejto fáze vyrovnanie zubov/chrupu. Pacient v udržiavacej fáze nosí podľa pokynov udržiavací retainer a teší sa z výsledkov vyrovnávania zubov.

Pravidlá akcie

Pre uplatnenie akcie je potrebné objednať si termín konzultácie a vstupného vyšetrenia k priehľadným vyrovnávačom ihneď po uskutočnení dentalnej hygieny u nás na recepcii. Akciová cena konzultácie sa nedá kombinovať s inými akciami. Vami vybraný termín vstupného vyšetrenia nie je možné zmeniť (presunúť) a nie je možné uplatniť akciovú cenu pri objednávke termínu cez internet. *Akcia prebieha až do odvolania, neváhajte s rezerváciou. Zubný lekár Vám vysvetlí všetko potrebné o možnostiach liečby vo Vašom konkrétnom prípade. Informujte nás o Vašom záujme o konzultáciu po skončení dentálnej hygieny. Urobte ďalší krok na Vašej ceste k rovným zubom ešte dnes! Tešíme sa na Vás. :)

Pozriete si naše premeny a dosiahnuté výsledky vyrovnávania zubov s priehľadným vyrovnávačom v článku: Priehľadný vyrovnávač - fotografie pred a po liečbe.

Primadent vstupna konzultacia akcia

Ďalšie zaujímavosti: 

Neviditeľný vyrovnávač zubov

Terapia obohatenou krvnou plazmou - zlepšenie hojenia aj po stomatologických zákrokoch

Iniciatíva Daruj úsmev - naša premena pacientky Danky 

Aj pacientovi s paradentózou (parodontitídou) je možné chýbajúci zub nahradiť implantátom

Plazma bohatá na hojivé faktory

Prieskum spokojnosti pacientov

Vážení pacienti,
záleží nám na vašej spokojnosti. Snažíme sa priebežne skvalitňovať služby komplexnej stomatologickej starostlivosti, ktoré Vám poskytujeme. Z tohto dôvodu Vás prosíme o vyplnenie krátkeho dotazníka zameraného na zistenie Vašej spokojnosti. Zdôrazňujeme, že odpovede budú spracované anonymne a poslúžia výlučne pre potreby realizovaného prieskumu. Sľubujeme, že Vašim námetom budeme pripisovať vysoký význam a zistené nedostatky sa budeme snažiť odstrániť.
Ďakujeme.

Elektronický dotazník
Naša filozofia a kľúčové hodnoty:
  • prácu vykonávame s ohľadom na požiadavky a očakávania našich pacientov, aby od nás odchádzali spokojní,
  • snažíme sa aplikovať do praxe súčasné svetové trendy v stomatológií,
  • našich zamestnancov sústavne vzdelávame, aby vedeli správne diagnostikovať a liečiť stomatologické problémy pacientov,
  • snažíme sa vykonávať svoju prácu citlivo, trpezlivo, precízne a bezbolestne, aby pacienti postupne prekonali strach zo zubára,
  • naším hlavným zámerom je, aby nami vykonaná práca mala dlhodobú trvácnosť, vyzerala esteticky a najmä bola funkčná,
  • usilujeme sa o to, aby pacienti, ktorí nás pravidelne navštevujú, vedeli, aký význam má prevencia, a správna ústna hygiena,
  • najlepšou reklamou je pre nás pacient, ktorý je s prácou spokojný a je ochotný nás odporučiť svojim priateľom a známym.
Ordinačné hodiny
Po 8:00 - 18:00
Ut 8:00 - 15:00
St 8:00 - 18:00
Št 8:00 - 15:00
Pi 8:00 - 13:00
DummyText
Možnosť dohodnúť sa aj na individuálnom termíne ošetrenia.
Kontakty
041 / 433 34 66
info@primadent.sk
Moyzesova 1420, Čadca
Kde nás nájdete
© Copyright Primadent s.r.o.

Primadent s.r.o.