Zúčastníme sa iniciatívy Zubári, ktorí liečia, ale i nezištne pomáhajú

Vytvorené 19.06.2020

Zubári so srdcom sú tí, ktorí vedia aj nezištne pomáhať.Zapojili sme sa preto do výzvy Žilinského samosprávneho kraja na pomoc tým, ktorých súčasná kríza najviac zasiahla. Vybraným pacientom sme poskytli komplexné ošetrenie zdarma vrátane nadštandardu kompletne na naše náklady. 

zupa_zubari_pomahaju_logo_perex.jpg

Chceme v súčasnej ťažkej situácii pomôcť pacientom, ktorí si zubné ošetrenie z finančných dôvodov nemôžu dovoliť. Rozhodli sme sa preto, že krajší úsmev darujeme práve sociálne slabším. Veríme, že s úsmevom ide v živote všetko lepšie. :) 

Pre koho je pomoc určená? 

Ako zubní lekári zo Žilinského kraja, ktorí sa zapojili do výzvy, sme poskytli vybraným pacientom komplexné zubné ošetrenie vrátane nadštandardu na vlastné náklady.  Výber pacientov a následné odporučenie k nám vykonáva komisia ŽSK. Odporučených pacientov sme komplexne vyšetrili, zistili, aké sú predstavy a želania pacienta a navrhli terapeutický plán. Pri ošetrovaní sme postupovali rovnako, ako v prípade pacientov našej súkromnej zubnej kliniky, to znamená v najvyššej kvalite, precízne, citlivo a so srdcom. Pre koho bola pomoc určená?

Príspevok žilinského samosprávneho kraja. Viac na: www.zilinskazupa.sk.

covid_MDDr_Paulech.jpg

Pretože zubári so srdcom pomáhajú nielen v ordinácii

V pandémii sme sa ocitli všetci spoločne a každý z nás sa snažil s ňou vysporiadať ako najlepšie vie. My v Primadente sme sa snažili pomáhať nielen ošetrovaním zubov, ale aj mimo našej kliniky a pracovnej doby. Pozrite si príbeh nášho dobrovoľníka - MDDr. Radoslava Paulecha z tímu Mobilnej odberovej jednotky COVID-19, ktorá v Žilinskom kraji robila testy na koronavírus ľuďom bez možnosti dostaviť sa na odberové miesta. Video reportáž si môžete pozrieť tu TA3 Minúty pre hrdinov.

Minúty pre hrdinov zubár Radoslav Paulech | TA3

covid-plna-velkost_perex.jpg

Tím dobrovoľníkov odberovej jednotky zo ŽSK sa angažoval počas pandémie vo viacerých prípadoch vyžadujúcich si testovanie pacientov v regióne. Náš lekár MDDr. Radoslav Paulech ako člen odberovej jednotky ŽSK pomáhal realizovať aj mimoriadne odbery detí škôlkárov v Čadci. Aktívni zdravotníci, sa bez nároku na odmenu rozhodli dobrovolne pomáhať, dostali poďakovanie aj od riaditeľa KNsP. Ing. Martina Šenfelda.

podakovanie_clenom_odberoveho_timu.jpg

Napísali o nás: Našu hodnotu ovplyvňuje to, ako vieme byť užitoční, hovorí zubár, ktorý ako dobrovoľník testuje ľudí na koronavírus

logo-fb.png

Viac o nás:

Nezvyšujeme ceny počas pandémie a ani po nej

Našu hodnotu ovplyvňuje to, ako vieme byť užitoční, hovorí zubár, ktorý ako dobrovoľník testuje ľudí na koronavírus

Minúty pre hrdinov: zubár Radoslav Paulech

Prieskum spokojnosti pacientov

Vážení pacienti,
záleží nám na vašej spokojnosti. Snažíme sa priebežne skvalitňovať služby komplexnej stomatologickej starostlivosti, ktoré Vám poskytujeme. Z tohto dôvodu Vás prosíme o vyplnenie krátkeho dotazníka zameraného na zistenie Vašej spokojnosti. Zdôrazňujeme, že odpovede budú spracované anonymne a poslúžia výlučne pre potreby realizovaného prieskumu. Sľubujeme, že Vašim námetom budeme pripisovať vysoký význam a zistené nedostatky sa budeme snažiť odstrániť.
Ďakujeme.

Elektronický dotazník
Naša filozofia a kľúčové hodnoty:
  • prácu vykonávame s ohľadom na požiadavky a očakávania našich pacientov, aby od nás odchádzali spokojní,
  • snažíme sa aplikovať do praxe súčasné svetové trendy v stomatológií,
  • našich zamestnancov sústavne vzdelávame, aby vedeli správne diagnostikovať a liečiť stomatologické problémy pacientov,
  • snažíme sa vykonávať svoju prácu citlivo, trpezlivo, precízne a bezbolestne, aby pacienti postupne prekonali strach zo zubára,
  • naším hlavným zámerom je, aby nami vykonaná práca mala dlhodobú trvácnosť, vyzerala esteticky a najmä bola funkčná,
  • usilujeme sa o to, aby pacienti, ktorí nás pravidelne navštevujú, vedeli, aký význam má prevencia, a správna ústna hygiena,
  • najlepšou reklamou je pre nás pacient, ktorý je s prácou spokojný a je ochotný nás odporučiť svojim priateľom a známym.
Ordinačné hodiny
Po 8:00 - 18:00
Ut 8:00 - 15:00
St 8:00 - 18:00
Št 8:00 - 15:00
Pi 8:00 - 13:00
DummyText
Možnosť dohodnúť sa aj na individuálnom termíne ošetrenia.
Kontakty
041 / 433 34 66
info@primadent.sk
Moyzesova 1420, Čadca
Kde nás nájdete
© Copyright Primadent s.r.o.

Primadent s.r.o.