Najčastejšie otázky našich pacientov – Čo sa nás pýtate?

Vytvorené 17.05.2021

Aké sú aktuálne podmienky ošetrovania pacientov u nás?

V súčasnej dobe je najčastejšou otázkou pacientov aktuálny režim ošetrovania pacientov. Ten pre vás pravidelne aktualizujeme podľa súčasnej situácie a vládnych opatrení. V súvislosti s epidémiou COVID-19 sme zaviedli mimoriadny hygienický režim, všetko dôležité sa dozviete na odkaze Režim ošetrovania pacientov platný od 12. 1. 2021.  

Beriete nových pacientov?

Áno, ošetrujeme aj nových pacientov. Ponúkame pre našich pacientov ošetrenie na priamu platbu, bez zmluvného vzťahu s poisťovňami. Ak máte záujem o vstupné vyšetrenie, môžete si u nás objednať termín telefonicky alebo cez internet. Internetové termíny sa uvoľňujú 29 dní dopredu, to znamená, že ich rezervácia je možná 29 dní pred konkrétnym dátumom želaného ošetrenia.

Prečo potrebujeme vaše kontaktné údaje?

Kontaktné údaje potrebujeme z dôvodu informovania pacienta o dostupnosti termínu ošetrenia, o prípadných zmenách a návrhoch postupu ošetrenia, či o termíne preventívnej prehliadky.

Parkovanie

Parkovať je možné pred budovou Primadentu. V prípade, že sú miesta na parkovanie obsadené, je možné zaparkovať na našej ulici.

Platba kartou?

Áno, u nás je možná platba platobnými kartami aj mobilom.

Prečo je potrebné pred vyšetrením absolvovať RTG?

Kazy, patologické nálezy v kosti a iné skryté problémy v ústach sú častokrát nenájditeľné bežnou vizuálnou kontrolou, a práve vďaka RTG snímke ich nezriedka vieme odhaliť včas, kedy je možné zub ešte zachrániť prípadne predísť väčším komplikáciám. RTG vyšetrenie je veľmi dôležitou súčasťou komplexného a detailného stomatologického vyšetrenia. Vďaka nemu ošetrujúci lekár dokáže dôkladne zhodnotiť aktuálny stav chrupu a navrhnúť efektívny liečebný plán.

Prečo musím vypisovať anamnézu?

Dobrý lekár nikdy nepodcení kvalitnú diagnostiku. Z tohto dôvodu potrebujeme poznať zdravotný stav pacienta. Vhodné ošetrenie vieme naplánovať aj vďaka informáciam v dotazníku. Ako pacient/ka nás preto, prosím,  pravdivo informujte o tom, aké choroby ste prekonali, aké lieky užívate, aké operácie ste absolvovali. Tieto informácie majú vplyv na zvolený liečebný postup a lieky, ktoré vám predpíšeme.

Od čoho závisí cena plomby?

Cenu plomby určuje niekoľko faktorov, a to najmä veľkosť kazu/defektu, zvolený materiál a časová náročnosť zhotovenia.

Môže ma ošetrovať rovnaký lekár?

Zubná prax MUDr. Vladimíra Paulecha bola založená už v roku 1993 ako prvé súkromné stomatologické pracovisko na Kysuciach. Svojim pacientom (dospelým i deťom) poskytuje komplexnú stomatologickú starostlivosť na priamu platbu, bez zmluvného vzťahu s poisťovňami. Všetci lekári pracujú pod vedením dvojatestovaného stomatológa MUDr. Vladimíra Paulecha a sú priebežne pripravovaní a doškoľovaní poskytovať služby vo vysokej kvalite a s ohľadom na požiadavky pacientov.

U nás v Primadente poskytujú ošetrenie lekári s dlhoročnou praxou a s dlhoročnými skúsenosťami z výkonu stomatologickej praxe. Ak si želáte vyšetrenie u konkrétneho lekára, stačí sa u neho objednať. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste. Kvalitná a odborná starostlivosť je však  každodennou rutinou u všetkých našich lekárov, história Primadentu hovorí o svedomitej práci našich zubných lekárov najlepšie. Sme tu pre vás už viac ako 30 rokov.

logo-fb.png 
Prieskum spokojnosti pacientov

Vážení pacienti,
záleží nám na vašej spokojnosti. Snažíme sa priebežne skvalitňovať služby komplexnej stomatologickej starostlivosti, ktoré Vám poskytujeme. Z tohto dôvodu Vás prosíme o vyplnenie krátkeho dotazníka zameraného na zistenie Vašej spokojnosti. Zdôrazňujeme, že odpovede budú spracované anonymne a poslúžia výlučne pre potreby realizovaného prieskumu. Sľubujeme, že Vašim námetom budeme pripisovať vysoký význam a zistené nedostatky sa budeme snažiť odstrániť.
Ďakujeme.

Elektronický dotazník
Naša filozofia a kľúčové hodnoty:
  • prácu vykonávame s ohľadom na požiadavky a očakávania našich pacientov, aby od nás odchádzali spokojní,
  • snažíme sa aplikovať do praxe súčasné svetové trendy v stomatológií,
  • našich zamestnancov sústavne vzdelávame, aby vedeli správne diagnostikovať a liečiť stomatologické problémy pacientov,
  • snažíme sa vykonávať svoju prácu citlivo, trpezlivo, precízne a bezbolestne, aby pacienti postupne prekonali strach zo zubára,
  • naším hlavným zámerom je, aby nami vykonaná práca mala dlhodobú trvácnosť, vyzerala esteticky a najmä bola funkčná,
  • usilujeme sa o to, aby pacienti, ktorí nás pravidelne navštevujú, vedeli, aký význam má prevencia, a správna ústna hygiena,
  • najlepšou reklamou je pre nás pacient, ktorý je s prácou spokojný a je ochotný nás odporučiť svojim priateľom a známym.
Ordinačné hodiny
Po 8:00 - 18:00
Ut 8:00 - 15:00
St 8:00 - 18:00
Št 8:00 - 15:00
Pi 8:00 - 13:00
DummyText
Možnosť dohodnúť sa aj na individuálnom termíne ošetrenia.
Kontakty
041 / 433 34 66
info@primadent.sk
Moyzesova 1420, Čadca
Kde nás nájdete
© Copyright Primadent s.r.o.

Primadent s.r.o.